Поп певицата Жана Бергендорф отслабнала драстично с... ходене. Изпълнителката ходела

...
Поп певицата Жана Бергендорф отслабнала драстично с... ходене. Изпълнителката ходела
Коментари Харесай

Жана Бергендорф свалила 110 кила с ходене до баба си

Поп певицата Жана Бергендорф отслабнала фрапантно с... вървене. Изпълнителката ходела пешком по 40 минути дневно, преди да се яви в музикалния формат Х Фактор. Това показа самата тя.

Звездата намерено споделя за проблемите си с тежестта. Преди да взе участие в надпреварата тежала солидните 110 кг. Но защото нямала пари, пестяла от таксита и градски превоз с вървене пешком до старческия дом, където била настанена баба ѝ, написа Телеграф.

„ Свалих килограми, тъй като тогава доста ходех пеш. Пестях пари и не използвах нито таксита, нито градски превоз. Най-дългия ми преход беше от кв. Дървеница до Люлин. Баба ми беше настанена в старешки дом и аз ходех да я виждам. Изчислявала съм, че това разстояние съм го взимала за 40 минути”, споделя самата Бергендорф в изявление за БГ радио.

Певицата разкрива, че това са били едни от най-трудните моменти в живота ѝ. На въпроса кой е героят на живота ѝ, тя е безапелационна, че това е синът ѝ. „ Той постоянно ме избавя. Като ме гушне и като ми каже „ Обичам те, мамо” и ме избавя от всевъзможни неприятни мисли”, не скри обожанието към сина си певицата.

В момента тя се е посветила на музикалната си кариера и работи върху дуета си с финландската представителка на Евровизия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР