Поп певицата Гери-Никол се изфука с ултра скъпи подаръци за

...
Поп певицата Гери-Никол се изфука с ултра скъпи подаръци за
Коментари Харесай

Гери-Никол се фука с чанта за 5 бона и часовник с диаманти за тройно повече

Поп певицата Гери-Никол се изфука с ултра скъпи дарове за 22-ия й рожден ден, видя HotNews. Макар и завоалирано да театралничи с тях, всеки който схваща от първокласни марки, ще забележи комплектът чанта и шапка на Christian Dior. Само чантата коства към 5 бона, а шапката е най-малко на половината от тази сума, разясняват осведомени. Това обаче е нищо спрямо блестящия часовник, който показва в сторито си, целият отрупан с диаманти. Неговата стойност е най-малко петцифрена сума.



Лъскавите придобивки обаче не са дарове от обичания й Даниел Илиев, който е ММА войник и надали разполага с такива тежи суми за глезотийки. Луксозните движимости са от родителите на Гери, които обичат да радват дъщеря си като същинска принцеса.



За момента не излиза наяве с каква изненада я е зарадвал спортистът, само че надали надвишава и половината на цената на чантата на Dior, в което няма нищо неприятно, тъй като както постоянно споделяме - значим е жеста, а не какъв брой коства подаръка. А и въпреки всичко певицата е от заможно семейство и е презадоволена от луксове.

От оповестените истории в обществената мрежа, Гери показва празненство в клуб, само че из сред гостите сподели само свои приятелки. Дали неприятното момче Дани Илиев е бил измежду присъстващите, насочи съмнения за възможна разлъка.



Тортата по случай 22-ия рожден ден на Герито също е внушителна - голяма, блестяща и в златно.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР