Поп певицата Гери-Никол има тайна връзка с един от най-популярните

...
Поп певицата Гери-Никол има тайна връзка с един от най-популярните
Коментари Харесай

Гери-Никол в афера с Асен от „София – Ден и нощ“!

Поп певицата Гери-Никол има загадка връзка с един от най-популярните и харесвани артисти от сериала „ София – Ден и нощ “ – Еди Канхуш . Това настояват пред „ Галерия “ източници от актьорските среди, като разполагаме и с извънредни фрагменти на двамата.

Заедно са относително неотдавна и крият за връзките си по избор на Гери-Никол .

Запознали се с помощта на хитовата сапунка, на която певицата била безжалостен почитател. От всички участници в риалити сериала Гери най-вече харесвала точно Еди, който извършва ролята на Асен, гаджето на Симона. Заприказвали се около общи познати и почнали да излизат в една компания, а от няколко месеца насам били повече от другари.

Припомняме, че при започване на лятото Гери-Никол бе неправилно свързвана с различен един артист от „ София – Ден и нощ “ – Кристиян Кирилов, в ролята на Митака.

Мускулестият мачо разгласява фотография с певицата от нейно присъединяване, което провокира горещия слух. Всъщност Гери и Кристиян се познават точно около Еди Канхуш.

Папарашките фрагменти пък са снимани по време на присъединяване на Алисия, в което се включва за малко и Гери-Никол . На фотосите се вижда по какъв начин Еди купонясва с Яката дупара. Мъжът, който я е вдигнал на ръце, е гримьорът на звездите Цецо Андреев, а Канхуш през това време ги снима.

Фотосите сигурно ще разочароват огромна част от фенките на „ София – Ден и нощ “. Еди Канхуш е измежду топ звездите в сапунката освен поради чаровната си осанка, само че и с помощта на актьорската си игра. Той е един от най-талантливите в сериала и прави усещане с непринуденото си държание пред екрана. Освен това, героят му Асен е извънредно забавен и Еди не крие, че значително си наподобяват с него.

Иначе Канхуш е родом от Плевен, само че живее в София. Има арабска жила. Учи „ Актьорско майсторство “ в „ Нов български университет “, а през свободното си време тренира карате.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР