Поп певицата Дивна, която претърпя тежка катастрофа през март, се

...
Поп певицата Дивна, която претърпя тежка катастрофа през март, се
Коментари Харесай

Дивна отново на сцена

Поп певицата Дивна, която претърпя тежка злополука през март, се връща на сцената на следващия ден. Тя ще поддържа благотворителна самодейност за свои тежко заболели учители в Русе. След злополуката Дивна се скри от медиите и обществото, което я атакува поради контузията на приятелката й Кристин Илиева, която бе тежко ранена по време на случая.

Певицата даже заличи профилната си фотография от обществените мрежи и не е дейна в нито един от профилите си. Дивна не приемаше никакви участия и потегли слух, че се е отказала от кариерата си.

Младата изпълнителка очевидно е събрала сили да си стъпи на краката. Въпреки, че се говореше, че поставя завършек на музикалната си кариера, утрешното й присъединяване в Русе опровергава слуховете. Всъщност идеята на събитието е много персонална за Дивна. Преподавателката й по естествени науки Елена Павлова и учителят й по изобразително изкуство Стефан Петров се борят с подло заболяване и са претърпели съществени интервенции. За възстановяванието им са нужни много средства за процедури и лекарства.

Освен Дивна присъединяване ще вземат още русенската рап група БНР (Бандата на ръба), от която в действителност е и гаджето на Гери-Никол - Мариян, прочут с прякора си Kapo Verde.

На благотворителния концерт ще забележим и рапърът Димчо и още доста други реализатори.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР