Поп певицата Дивна, която претърпя тежка катастрофа през март, се

...
Поп певицата Дивна, която претърпя тежка катастрофа през март, се
Коментари Харесай

Дивна се връща на сцената

Поп певицата Дивна, която претърпя тежка злополука през март, се връща на сцената на следващия ден. Тя ще поддържа благотворителна самодейност за свои тежкоболни учители в Русе.

След злополуката Дивна се скри от медиите и обществото, което я атакува поради контузията на приятелката й Кристин Илиева, която бе тежко ранена по време на случая. Дивна не поемаше никакво присъединяване и даже тук-там излезе информация, че се е отказала вечно от музикалната сцена. Младата изпълнителка обаче е събрала мощ да продължи напред и първата й поява ще е на следващия ден на благотворителен концерт, проведен от ученици на главно учебно заведение "Любен Каравелов " в гр. Русе.

Преподавателката по естествени науки Елена Павлова и учителят по изобразително изкуство Стефан Петров се борят с подло заболяване и са претърпели съществени интервенции. За възобновяване им са нужни много средства за процедури и лекарства. Ето за какво техни възпитаници са решили да молят към щедростта и съпричастието на русенци.

Концертът ще бъде на 16 ноември от 18.30 часа в зала "Филхармония " /Дома на културата/. В него ще вземат участие Дивна, русенската рок група БНР, рапърът Димчо и други обичани реализатори. Желаещите да дарят средства ще могат да създадат това в особено поставените за това кутии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР