Поп певицата Дара се заяде с колежката си Julia Castle,

...
Поп певицата Дара се заяде с колежката си Julia Castle,
Коментари Харесай

Дара се спречка със своя колежка – окраде песните на Julia Castle! Вижте доказателства + скандалните чатове между двете

Поп певицата Дара се заяде с колежката си Julia Castle, а в основата на спора сред двете се оказаха взаимствани изречения и хрумвания от творчеството на прясно нашумялата чернокоса изпълнителка.

Най-напред Julia си пусна стори в Инстаграм, в което демонстрира, че употребявани към този момент от нея словесни фрагменти от текстовете на песните й „ Bad Bitch ” и „ Pow pow ” се чуват в новата ария на Дара – „ Darbie “.

И освен. Отделно в клипа на „ Bad Bitch ” Julia и антуражът й носят маски, каквито виждаме по-късно във видеото на варненката към предходното й „ BTW Bye, bye ”.

От там Julia Castle отбелязва, че е удовлетворена, че по-популярни имена се въодушевяват от творчеството й. Това не се харесва на Дара и тя взема решение да се включи на персонални известия в Инстаграм и да влезе в пряк спор с колежката си, с която апропо бяха приятелки в риалити формата „ Х фактор “ през 2015 година

В последна сметка Дара се измъква по лесния метод от разногласието, като взема решение да блокира Julia. Какви хапливи реплики двете си размениха, може да видите в галерията по-долу. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР