Поп певицата Дара се превърна в заложник на собствените си

...
Поп певицата Дара се превърна в заложник на собствените си
Коментари Харесай

Дара топи килограми в костюм

Поп певицата Дара се трансформира в пленник на личните си дизайнерски хрумвания – по време на фотосите на видеото към Darbie един от костюмите й прилепна като втора кожа поради жегата и сковава придвижванията й. Режисьорът Виктор Антонов-Рик снима бойни подиуми с певицата и нейните танцьори на закрит тенис корт при рискови температури от 40 градуса, научи HotNews.



Ето го дизайнерското създание, което "топи " килограми.

Спортният аутфит със силиконови детайли стопил Дара с кг зраади комбинацията от сауна резултат и динамичната сцена с кикове и симулации на крошета. „ Проектът за този костюм е мой. С него показах Darbie на БГ премиите преди повече от месец, само че в Пловдив беше хладно и се дишаше, до момента в който на тенис корта след целия екшън с момчетата се усещах като сървайвър в тропиците “, споделя с усмивка Дара.

Darbie разпростра капацитета си на шлагер много преди клапата на видеото да щракне на столична жп гара, където Дара снима гонка с трен, яхнала покрива на мощна спортна кола. Тя категорично е поискала да не я обезопасяватс въжета, с цел да изживее адреналина от сцената на макс, издават за hotnews близки до звездата. Докато с танцьорите й си разменяли тупаници пред камерите, към спортното трасе се събрали десетки деца, които почнали да сканидрат името на любимката си.



Подвизите на Дара като Darbie се придвижват и на територията на първокласен магазин за мебели, чиито интериор е пренареден до неразбираемост за задачите на видеото. В рамките на един ден бяха снимани два клипа - към българската и британската версия на песента, които излизат по едно и също време. По британската версия на парчето ще работят екипи във Англия, Германия, Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Гърция, Румъния.

 дара

Фото заем: Вирджиния Рекърдс

Тракът се ражда в студиото на „ Вирджиния Рекърдс “, където DARA за повторно след My Time се събира да твори с румънския продуцент Monoir. За няколко часа двамата основават парчето, а единствено след няколко дни изпълнителката написа и български текст дружно с хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’.

Darbie е псевдонимът, който почитателите дават на Dara още по време на присъединяване й в X Factor. Събирателният облик сред нашето момиче и най-популярната кукла в света е опция на всичко бонбонесто и сладникаво. Darbie умее да написа песни, познава силата на гласа си и на сцена я употребява като всеобщо оръжие за положително въодушевление.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР