Поп певецът Миро се сдобри с една от най-големите си

...
Поп певецът Миро се сдобри с една от най-големите си
Коментари Харесай

След скандала преди години, Миро и Вида най-накрая си простиха

Поп артистът Миро се сдобри с една от най-големите си врагини в музикалните среди.

Става въпрос за композитора на една от песните му " Гълъбо " - Вида Пиронкова. Тя бе смъртно афектирана на артиста дълги години. Причината - пренебрегнал я при подписване на контракт с мобилен оператор за потребление на песента. В следствие парчето бе неразрешено и свалено от всички платформи след предписание на Пиронкова като създател на композицията.

" Тъжната истина е, че една дребна жена се полакоми за пари и лиши генерации напред от един неповторим план ", разясниха тогава в средите. А в този момент същата зарови томахавката против Миро Костадинов и се появи на негов концерт преди броени дни в столичен клуб.

И както гласи една сентенция: " Интересът клати феса ", та по този начин и Миро и Вида са се помирили, тъй като изпълнителят е трябвало да включи шлагера си в албума " 46 ", който показа на събитието. И изненадите не стопират дотук! Мария Илиева и Графа също се появиха на ивента.

До този миг, половинката на дует " Каризма " в никакъв случай не е показвал да има другарство с нито един от двамата. Даже с Графа са и директна конкуренция. А Мария пък не пропусна доза позитивизъм в срещата им. "

Много те обичам! Трогна ме! Благодаря, че споделяш хубостта, която носиш в себе си със света. Привилегия е да съм твой другар! ", написа под общата им фотография тя. " Привилегията е наша! Ти си галактика! ", отговори и той. А за тяхното другарство до в този момент никой не бе и чувал.

Коментирана тематика на концерт-промоцията бе и заглавието на албума - " 46 ", което би трябвало да е възрастта на изпълнителя. Да, но не, тъй като с днешна дата Миро е на 47, който е навършил на 10 март тази година, написа HotNews.

" Явно и той като Лили Иванова ще смъква с по една година, с цел да минава за по-млад ", майтапят се сътрудници на артиста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР