Поп легендата Васил Найденов няма ни най-малка представа какво ще

...
Поп легендата Васил Найденов няма ни най-малка представа какво ще
Коментари Харесай

Вижте с кои евтини бръмчалки и простакели Кеца ще дели покрив във ВИП Брадър


Поп легендата Васил Найденов няма ни най-малка визия какво ще аргументи на нервите си, в случай че одобри предлагането да влезе във " ВИП Брадър " наесен. Любимецът на няколко генерации българи е звездата, която би трябвало да притегли зрителска публика на неговата възраст.

Той още не е поставил автограф под контракт и умува дали си коства да се резили в ефир. По-вероятно е да се жертва, защото препоръчаният му хонорар е рекорден - четвърт милион лв.! За разлика от Васко Кеца, контракт с интригантския формат към този момент е подписала скандалната плеймейтка Нора Недкова, която си навлече омразата на хората с присъединяване си в " Черешката на тортата ". Тунинговата русокоска отврати зрителската публика с пренебрежително и дебилско държание. Миската, която числи себе си към изтънчения елит, разгласи мaĸapoнитe и мaйoнeзaтa за храна за пpocтoлюдиeтo. За нейна неволя - наесен ще й се наложи в действителност да изпита по какъв начин живеят елементарните хора, той като както знаем, кукловодите зад камерите в Къщата имат навика да изтезават съквартирантите с дни без храна.

Не му стига Нора Недкова, само че Васко Кеца ще би трябвало да съжителства и с Николета Лозанова. Още предходната есен продуцентите се пробваха да вкараха плеймейтката във формата, само че поради договорните й връзки с конкурентната Би Ти Ви объркаха проектите им. Тази есен обаче няма никакви спънки Ни Ло да се изнесе от спалнята на Николай Михайлов и да се настани в тази в Къщата. Но пък има действителна заплаха ефирът на Нова телевизия да замязя на порно канал, поради манията на Лозанова вира дупе и да пъчи бомбите с мотив и без мотив.

Както и предходната есен една след друга в риалити предаването бяха вкарани баджаначките Мария и Светлана Василева, същата скица се гласи и за тази година. Ухажваната от няколко години Алисия към този момент е на път да одобри офертата, естествено, с ангажимента, че няма да съжителства едновременно с Николета, която я раздели от мъжа й Валери Божинов, написа ПИК.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР