Поп кралицата Мадона се бори със сериозна бактериална инфекция, която

...
Поп кралицата Мадона се бори със сериозна бактериална инфекция, която
Коментари Харесай

Мадона приета в спешно отделение, а турнето ѝ се отлага

Поп кралицата Мадона се бори със сериозна бактериална зараза, която е наложила звездата да бъде приета в болница.

Това стана ясно през вчерашния ден, когато Гай Осери, нейният управител, шокира почитателите ѝ, като показа в Instagram, че Мадона е в интензивното поделение.

„ В събота, 24 юни, Мадона разви сериозна бактериална зараза, която докара до няколкодневен престой в интензивното поделение “, написа Осери.

От Page Six прибавят, че по тяхна информация Мадона е била „ открита неконтактна и е откарана по неотложност в болница в Ню Йорк в събота “.

„ Здравето ѝ се усъвършенства, само че тя към момента се намира под медицински грижи. “, изясни още Осери.
                             

Докато мениджърът написа, че 64-годишната певица „ се чака изцяло да се възвърне “, той означи, че „ в този миг ще би трябвало да отменим всички нейни задължения, в това число турнето “.

„ Ще споделим повече детайлности с вас скоро “, заключи той, като разясни, че това ще включва нова начална дата за турнето и за други пренасрочени концерти.

Докато Мадона наподобява към момента е в болница, източник сподели на ET, че тя към този момент е излязла от интензивното поделение.

Преди здравословните си проблеми, певицата се приготвяше да стартира турнето The Celebration Tour. По проект то трябваше да стартира във Ванкувър, Британска Колумбия, на 15 юли.

 мадона Instagram @madonna

По-рано този месец, преди здравето ѝ да се утежни, Мадона разреши на почитателите да видят моменти от вълнуващата подготовка за Celebration Tour с няколко поста в Instagram. Тя показа фотоси зад кулисите на себе си на сцената, седейки на пиано, пробвайки костюмите си и доста други.
                             

„ Затишие пред стихия “, написа Мадона към поста 20 юни, единствено четири дни преди нейната хоспитализация. Оттогава тя не е разгласила в профила си в Instagram.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР