Поп изпълнителят и поет Папи Ханс, който като цяло афишира

...
Поп изпълнителят и поет Папи Ханс, който като цяло афишира
Коментари Харесай

Спипаха Папи Ханс с наша гей звезда

Поп изпълнителят и стихотворец Папи Ханс, който като цяло обявява връзки с представителки на нежния пол, изненадващо се появи на вечеря в компанията на една от най-коментираните всемирски персони у нас. Източници на HotNews описаха, че предходната вечер екс-гаджето на Дара е бил на сладка раздумка с не различен, а самият Азис. Двамата взеха решение да се възползват от първите дни след отпадането на карантинните ограничения и да излязат на заведение.

Двамата споделяли само своята компания, като похапвали пица и салати в заведението на Лео Бианки, което се намира наоколо до тенис кортовете на сестри Малееви. През цялата вечер те се смеели на шегите си и сладко си приказвали до късните часове. В заведението нямало доста хора и това спомогнало за по-голямо усамотение, разясняват клиенти на пицарията.



Каква е повода Папи и Азис да са си близки, към момента не знаем. Възможно е да приготвят общ план, само че няма да се изненадаме в случай че споделят и другарство. "Васил обича да се обкръжава с настоящите на деня. Папи също обича взаимната полза, тъй че нищо чудно да подреден някой дует ", шушукат в средите.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР