Поп изпълнителката ТИТА сподели впредаването „В играта с Дани Петканов“,

...
Поп изпълнителката ТИТА сподели впредаването „В играта с Дани Петканов“,
Коментари Харесай

Тръгва новия сезон на тийн сериала с ТИТА „Следвай ме“

Поп изпълнителката ТИТА показа впредаването „ В играта с Дани Петканов “, че новия трети сезон на уеб сериала „ Следвай ме “ следва.
Още преди водещият да я подложи на редица шеговити провокации, ТИТА описа пред феновете на предаването за своето семейство си и неговата 100% поддръжка във всичко, което прави. Повдигайки завесата на персоналния си живот, певицата показа, че съгласно нея най-важното за сполучливата връзка е другарството. Тя показа, че от година и половина е щастлива със своята половинка, въпреки на моменти да усеща неговата здравословна доза ревнивост.


Проектът „ Следвай ме “ започва в края на май 2017 година, а първите два сезона записаха голям интерес измежду неговите фенове. „ Много се веселя, че хората желаят епизодите да са по-дълги и сериалът не им стига. Дори имам другари, които ми споделят, че си връщат целия сезон от начало, тъй като доста им е доста забавно и това е супер крепко “, показа ТИТА. В предаването на Дани Петканов звездата показа още, че феновете могат да чакат доста изненади от сериала, както и нова героиня. Но, с цел да схванат детайлностите, тя ги прикани да гледат новите епизоди.

„ Следвай ме “ е номиниран в категорията „ Уеб сериали “ на първите Награди " NOVA поддържа българските филми " 2018, в които потребителите могат да гласоподават за обичаните си филми, ТВ и уеб сериали, осъществени с поддръжката на NOVA през миналата година. ТИТА е измежду номинираните за обичана актриса от уеб сериал и може да я подкрепите ТУК.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР