Поп изпълнителката Тита най-накрая показа огромния си бюст и даде

...
Поп изпълнителката Тита най-накрая показа огромния си бюст и даде
Коментари Харесай

Доживяхме! Тита най-накрая показа огромните си гърди /снимки/

Поп изпълнителката Тита най-сетне сподели големия си бюст и даде мотив на всичките си почитатели да приказват за обилните ѝ форми.
19-годишната певица разпуска с приятелки в Слънчев бряг, написа flagman.bg. През уикенда Тита бе засечена от папараци на плажно празненство парти на фона на морските талази. След като хубавицата се съблече и остана единствено по бански, присъстващите не можеха да повярват какво невиждано великолепие се крие под оскъдния бански.
19-годишната госпожица от Силистра очевидно има комплекс от големия си бюст и по всякакъв начин се пробва да скрие своята даровитост. Това беше видяно даже и в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода”, където певицата се чудеше по какъв начин да укроти „ напращелите” си форми и ловко избягваше камерите.
За наслада на всички мъже, намиращи се в новия Djanny Beach club в Слънчев бряг, Тита този път нямаше по какъв начин да остане облечена на 30-градусовата горещина и впечатли всички към себе си с впечатляваща гръдна обиколка.
За разлика, от всички силиконки, които през това лято ще театралничат по морето, Тита може да се похвали с обилен, изцяло натурален бюст, заслужен за ревнивост от всяка пайнерка, легнала под ножа. Някои критици даже разясняват, че гърдите на младата певица няма да спрат да порастват и е допустимо скоро да ѝ причинят здравословни проблеми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР