Поп изпълнителката Sunheart ще представи току-що излезлия си летен хит

...
Поп изпълнителката Sunheart ще представи току-що излезлия си летен хит
Коментари Харесай

Sunheart ще представи ново парче на Grand Glamour Show

Поп изпълнителката Sunheart ще показа преди малко излезлия си летен шлагер " Няма драма " на най-бляскавия фешън театър лятото Grand Glamour Show. Певицата, която притегля с неповторимия си тембър и ексцентрична визия, е една от изпълнителките, които ще накарат гостите да потанцуват на кораба Il Siciliano на Марина Диневи в събота - 11.07 от 16:30 часа.

Другата е Весела Нейнски, която ще влезе и в ролята на водеща на събитието. Оперната прима, която сега се изявява в Черешката на тортата, ще открадне няколко гурме тънкости от готвача на Дани де Вито - Стефано Стека, който ще посреща гостите с кулинарни изкушения.

Grand Glamour Show събира топ модели и носителки натитли за хубост от България, Сърбия, Англия, Русия и Украйна. Това е най-престижното фешън събитие лятото. За дефилето ще бъдат подбрани единствено 6 фешън къщи и дизайнери, почтени да бъдат показани пред защитата аудитория - Поля Кинова за Палома модерно, фолклорните дрехи на Елена Христова, дизайнерката Петя Джофра, Лилиан Едуардс, гръцкият бранд Шугър Фрий и диамантеният колос Гото.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР