Поп изпълнителката Дара ще представи страната ни на песенния фестивал

...
Поп изпълнителката Дара ще представи страната ни на песенния фестивал
Коментари Харесай

Ще се изумите! Тази знойна мадама си платила, за да представя страната ни на "Евровизия" тази година?

Поп изпълнителката Дара ще показа страната ни на песенния фестивал „ Евровизия 2018 “. Наперената брюнетка била твърдо решена да добие известност в цяла Европа и си платила точно тя да показа страната ни в Португалия, настояват осведомени, представени от " Телеграф ".
Изпълнителката, която е гадже на поета Константин Трендафилов, който неотдавна нашумя и като реализатор с песента „ Кекс “, не жалила средства, единствено и единствено да се докопа до европейската сцена. Мълвата към този момент върви от уста на уста и почитатели започнаха да изричат недоволството си от обстоятелството, че точно Дара ще ни показва пред Европа. По-комичните мнения даже гласят, че цялостното дъно ще е да създадат дует с гаджето й..

От продуцентската компания на девойката оповестиха, че крайният резултат от гласуването не е излязъл. „ Българска национална телевизия ще даде информация, когато му пристигна времето. Дотогава ние нямаме отношение въобще по този план. Българска национална телевизия като социална телевизия, държавна, а не почтена, прави избора кой да върви да взе участие в този конкурс. Доколкото аз знам, сега тече гласоподаване от специфична комисия. Българска национална телевизия занапред ще взема решение кой ще върви на „ Евровизия “. Нямам по какъв начин аз да дам информация “, съобщи говорителката на Саня Армутлиева.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР