Поп идолът от 90-те Руши Видинлиев и манекенката Таня Илиева

...
Поп идолът от 90-те Руши Видинлиев и манекенката Таня Илиева
Коментари Харесай

Руши и Таня се събраха

Поп идолът от 90-те Руши Видинлиев и манекенката Таня Илиева са се събрали, откакто преди няколко месеца стана ясно, че са се разделили, научи HotNews. Уж окончателния разкол в връзките им обаче е минал в нов опит да съживят любовта и фамилната идилия, поради която дълги години бяха посочени за образец в родния шоубизнес.

Близки до артиста описаха, че двамата са още веднъж дружно и връзките им отново вървят без спънки. "Дадоха си нов късмет, не втори, а следващ, тъй като до момента са приключвали и в следствие продължавали отново дружно ", издадоха източниците ни. Основният проблем при последната им разлъка било прочувствена неустойчивост, депресивни положения и хранителни разстройства при нежната половинка.



Една от значителните аргументи да се съберат е усъвършенстване в положението на известната манекенка. Децата им - момче и момиче също били в основата да заздравят връзките си. Руши е израснал без биологичния си татко и това постоянно му е тежало. Поради тази причина не желал и неговите наследници да имат същата орис, коментират още от обкръжението на изпълнителя на "Всичко се връща ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР