Поп фолк звездата Мария брои 15 бона за регистрационни табели

...
Поп фолк звездата Мария брои 15 бона за регистрационни табели
Коментари Харесай

Мария пак прекали с парада на лукса

Поп фолк звездата Мария брои 15 бона за регистрационни табели със златни номера на фамилните коли. С придобивката се похвали самата тя. В профила си в Инстаграм певицата показа фотография на фамилния автопарк.

Регистрационните табели и на двете коли нямаше по какъв начин да останат незабелязани от почитателите на звездата. Двата супер първокласни автомобила имат неповторими регистрационни номера.

Това, което прави усещане, е, че номерата и на колата на Мария, и на тази на мъжа й, са безусловно идентични, и са комбиниране от буквата М и цифрата 2. Потребителите в мрежата незабавно започнаха да вършат догадки, като съгласно мнозина комбинацията от 2 и М е алегорично и е обвързвано с имената на двойката - Мария и Миро.

" Не желая да разясня тематиката с номерата, всеки може да си прави всевъзможни догадки и да търси символиката, може и да е и алегорично поради имената ни, а може и да не ", заяви Мария пред " Телеграф ", само че не пожела да разяснява каква е сумата, която е заплатила. Справка на медията демонстрира обаче, че административната такса в момента, с цел да бъде поръчан подобен номер за регистрация на транспортно средство у нас, е в размер на 7500 лева и може да се случи след авансово подадено заявление в съответната работа.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР