Поп-фолк звездата Лидия шокира всички в Instagram, след като публикува

...
Поп-фолк звездата Лидия шокира всички в Instagram, след като публикува
Коментари Харесай

Това Лидия ли е? Певицата шокира феновете и колегите си само с една фатална снимка

Поп-фолк звездата Лидия шокира всички в Instagram, откакто разгласява нова фотография, на която едвам я различихме. Певицата е минала напълно в тима на брюнетките, а от фотото излиза наяве, че звездата скоро ще изненада почитателите си с нова ария и клип.

На фрагмента Лидия наподобява супер секси и е облечена в черно боди, което е съчетано с високи токчета. Косата на певицата пък е освен черна, само че и много скъсена. Ето за какво ние подозираме, че не става въпрос за трайна смяна, а единствено за много качествена перука. Признаваме, че тийн певицата ни харесва доста повече с черна коса и би трябвало да се замисли да направи сходна дръзка смяна. 

Виж още: Звездите на OnlyFans, които превзеха TikTok със скандално наличие

Феновете на Лидия са в очакване на новото ѝ парче " Чисти сметки ", чиято премиера е на 17 януари. Колегите на певицата очевидно също са впечатлени от фотото, тъй като Галин, Дара, Адам, Симона и Биляниш са коментирали с най-различни емоджита.

Това ще е първото парче на Лидия от близо 8 месеца, което за млад реализатор е много сериозна пауза. Певицата обаче въобще не е серпантина да върви по участия, а неотдавна изгря и като актриса. Фолк принцесата взе присъединяване в лентата " Бай Иван – филмът ",  а историята е основана по извънредно известните облици бай Иван и Спаска от " Светът на Ванката ". Youtube каналът с близо 600 000 клиента сътвори героят бай Иван и от две години всеки скеч с негово присъединяване има най-малко един милион гледания. 

" Снимах кино лентата на час и половина сън, съвсем незабавно след присъединяване... в случай че ми проличава, не ми казвайте! ", показа скоро Лидия в профила си в Instagram, а почитателите ѝ я похвалиха за играта във кино лентата.

Виж още: Мика Стоичкова избяга от януарския мраз в България, събира загар в Мексико

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР