Поп фолк звездата Фики Стораро отвърна на слуховете, че ще

...
Поп фолк звездата Фики Стораро отвърна на слуховете, че ще
Коментари Харесай

Напуска ли Фики чалгата?

Поп фолк звездата Фики Стораро отвърна на слуховете, че ще се откаже от лекия род. След отличното му показване в шоуто „ Като две капки вода “ се заприказва, че той ще напусне редиците на „ Пайнер “ и ще откри друго поле за изява.

“Не е истина, че ще променям жанра, защото това е музиката която до ден сегашен ме е изхранвала и съм имал триумфи с нея. Но аз съм човек, който обича всеки род музика и съм подготвен да скалъпвам, ще имам нови изненади за хората, които слушат моята музика, тъй като оттук насетне ще бъде доста различна… Нека хубавата музика печели, няма значение в кой род “, съобщи Фики в телевизионно изявление, представен от Планета тв.

Изпълнителят посрещна 2021-а с оптимизъм и има вяра, че през новата година ще се завърнем към естествения си метод на живот. Той не крие, че е припрян да види какво му е приготвила тя, само че в свое обръщение към публиката споделя:

“Дадох си сметка, че от време на време би трябвало да забавим темпото, да се любуваме на времето с най-близките ни хора и да оставим стремежите и упоритостите да почакат “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР