Поп фолк звездата Фики Стораро не е в най-хубавия си

...
Поп фолк звездата Фики Стораро не е в най-хубавия си
Коментари Харесай

Фики Стораро изгуби хиляди след хакерска атака

Поп фолк звездата Фики Стораро не е в най-хубавия си интервал, най-малко що се отнася до обществените мрежи, където другояче е задоволително деен, изключително напоследък. 

Наскоро обаче, синът на легендата Тони Стораро е станал жертва на много нагла хакерска офанзива, в резултат на която профила му в обществената мрежа просто изчезна.

Всичко се случва преди броени дни, след 17 февруари, когато хитовият реализатор и фамилията му честват рождения ден на сина му Тони. И до момента в който се забавлява и се радва на споделените моменти в особено наетия детски център, където са участвали единствено най-близките, изпълнителят даже не заподозрял какво му готвят.

Малко по-късно се случва и въпросната хакерска офанзива, след която страницата на Фики Стораро в Инстаграм не е дейна, единствено че не излиза наяве дали е спряна краткотрайно или е изтрита дефинитивно. Засега артистът не е коментирал обстановката, а последната му обява в мрежата е от рождения ден на сина му Тони.

Феновете на звездата са обезпокоени дали този път той ще успее да се оправи с профлема, с цел да могат да продължат да наблюдават всичко, което се случва в живота му от постовете и сторитата, които той постоянно качва. Хитмейкърът неотдавна показа, че тази година му предстоят доста нови музикални планове.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР