Поп-фолк звездата Емилия роди момиченце. Това е първото дете на

...
Поп-фолк звездата Емилия роди момиченце. Това е първото дете на
Коментари Харесай

Емилия роди трето дете

Поп-фолк звездата Емилия роди момиченце. Това е първото дете на певицата от брачна половинка й Жорж Башур. От предходния си брак с Коко Динев тя има 5-годишна щерка Мира, както и 13-годишен наследник - Иван.

Певицата и детето са добре, като раждането е било планувано секциио.

благия е родена в фамилията на Радка и Янчо Вълеви. Има сестра, която е по-голяма с три години от нея; споделя се Даниела. Като дребна Емилия е била палаво и буйно дете. Често е боледувала и самата тя споделя, че надали не е израснала по лечебните заведения. На 12-годишна възраст стартира да учи национално пеене при Живка Казакова и Димитър Колев. След това продължава образованието си в Музикалното учебно заведение в Широка лъка. Три години по-късно младата певица се отхвърля, с цел да подпише контракт с музикална компания „ Пайнер “. От димитровградската компания я утвърждават, макар че гласът ѝ е занемарен. Междувременно Емилия продължава образованието си в музикална паралелка в Димитровград и приключва през 2000 година

На 11 май 2008 година ражда първородния си наследник – Иван. На 3 октомври 2016 година Емилия стана майка за повторно като роди щерка си Мира. На 21 юли 2018 година се дами за Жорж Башур.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР