Поп фолк певицата Татяна за пореден път доказа, че има

...
Поп фолк певицата Татяна за пореден път доказа, че има
Коментари Харесай

Поп фолк певицата Татяна влезе във фитнеса и... СНИМКИ

Поп фолк певицата Татяна за следващ път потвърди, че има най-перфектната фигура в сектора. Изпълнителката на " Добре пристигнала, обич " снима специфична фотосесия, в която сподели плочките на корема.

Певицата се слави като една от българките с най-хубавите тела в шоубизнеса, само че резултатът е плод на всекидневни тренировки във фитнес залата в Пловдив.

Секси формите на Татяна и съвършената ѝ коремна преса са тласък за доста девойки, които постоянно се допитват до нея. Опитът, който певицата е придобила в тази сфера несъмнено е от изгода на всички, които желаят да изваят страхотна фигура и да водят здравословен метод на живот.



Татяна признава, че главно мото, което следва и с което се обръща към всички, които търсят смяната в себе си е: “За да измененията тялото си, първо би трябвало да измененията мисленето си “.



Татяна издава, че следва и нова, завладяваща фотосесия, чието предопределение почитателите ще схванат напълно скоро. Наред със спорта и музиката, вниманието на певицата сега напълно е отдадено на един мъж. Това е синът ѝ Атанас, който учи компетентност “Корабоводене “ във Варна.

“Ще издам, че следва и нов шлагер. Подготвям песента и скоро ще бъде записана, по тази причина дано моите фенове наблюдават всичко към мен в моя Instagram профил, тъй като там ще издам кой е композитора на парчето, както и повече детайлности за него “.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР