Поп фолк певицата Мария уважи майка си на рождения ѝ

...
Поп фолк певицата Мария уважи майка си на рождения ѝ
Коментари Харесай

Мария честити РД на майка си с нейна СНИМКА в екстравагантен черен тоалет

Поп фолк певицата Мария почете майка си на рождения ѝ ден. Звездата качи кадър на майка си в обществените мрежи и написа: " ЧРД, мами. Бъди здрава! Обичаме те! "

Майката на певицата - Йорданка е в черна ефирна рокля и кожени чизми. Тя наподобява доста свежа и усмихната. Тя навърши 52 години, само че несъмнено младее.

Самата Мария също чества рожден ден неотдавна. Миналата седмица тя посрещна своя ден на сцената с торта и фойерверки. Тя се похвали и с пет големи букета от червени рози, написа dir.bg.

С бащата на изпълнителката Панайот е разграничена от години. Мария е родена в семейство на спортисти и дължи упоритостта и спортния си дух на своите родители.

Баща ѝ е известният първенец по битка Панайот Киров, а майка ѝ дълго време се е занимавала със спортна гимнастика. В момента баща ѝ е в Щатите, а майка ѝ има компания за цветя, напомня Hotnews.

Мария има сестра Ирена, която е омъжена в Германия и отглежда детето си там. Йорданка получи благопожелания за здраве, благополучие и шанс от феновете на щерка си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР