Поп-фолк певицата Мария успя да се справи с промените на

...
Поп-фолк певицата Мария успя да се справи с промените на
Коментари Харесай

Мария със сериозна заявка! Готова е за трета сватба и второ дете, намерила и мъжа

Поп-фолк певицата Мария съумя да се оправи с измененията на времето, модата в музиката и към този момент 20 години е измежду топ имената в жанра. Въпреки триумфите си в професионален проект, в любовта не постоянно ориста беше благосклонна с певицата и ѝ предложи не едно тестване.

Виж още: Признание от Мария: Певицата приказва за любовта и за какво й е мъчно с Марая

В изявление за " Планета " певицата обаче призна, че за тези 20 години в никакъв случай не е оставала без мъж до себе си!!! Е, както е известно, и сега Мария не е сама. Причината за това е фактът, че връзките я зареждат. 

Виж още: Магда си има християнче! Певицата показа персонални фотоси от кръщането на Никол

" Аз последвам строго това. Защото това е нещото, което мен ме зарежда и ми пали мотора. Така че, да имам обичан човек до себе си, е наложително. Аз не се виждам без половинка, изрично ", отсече Мария.

Виж още: Крисия с равносметка - в случай че можеше да преправи половин година и да бъде по-умна...

Нещо повече: Мария призна, че е подготвена за женитба, която би ѝ била трета. " Аз съм запалянко и ми харесват тези неща, притеглят ме. Има хора, които ги отхвърлят, които не харесват тази концепция, а за мен това е част от цялата страст и считам, че е редно да ми се случи отново ", признава Мария. 

Виж още: Синът на Диляна Попова с паранормални качества! Борил си приказва смайващи неща!

Но, както се споделя, това не е всичко! Мария е безапелационна, че копнее за второ дете. " Марая е към този момент много огромна и доста мъчно я пипвам за милувки. Сега премислям тази концепция и единствено би трябвало да го реша изрично ", сподели още тя. 

Виж още: Дни след раждането и Енджи Касабие към този момент работи! Младата майка със стотици терзания

" Не усетих по какъв начин от това малко момиче на 18, към този момент съм на 38, родител с една много сериозна специалност и кариера. И какво ми остава?  Да си пожелая да съм здрава и да се любувам на всичко това, което ми се случва ", пожела си за край певицата.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР