Поп фолк певицата Камелия, която за трета поредна година е

...
Поп фолк певицата Камелия, която за трета поредна година е
Коментари Харесай

Камелия готви чалга победител в Гласът на България

Поп фолк певицата Камелия, която за трета поредна година е треньор в "Гласът на България “, към този момент 20 години владее чалга сцената у нас. "Майка ми е доста амбициозна и постоянно ме е отглеждала като нещо, което ще бъде известно, ще му се радват хората. Така съм се чувствала постоянно от дребна “, споделя тя пред "120 минути “ по БТВ. Камелия е прекарала детството си в Чипровци, само че рядко се прибира там, тъй като ѝ е мъчително да гледа по какъв начин градът се е обезлюдил.

Според Камелия хората към този момент се забавляват, като се тагнат в обществените мрежи, че са на някое място и пропущат същинските прекарвания. Камелия разяснява въпроса дали е допустимо гений в поп фолк жанра да завоюва "Гласът на България “.

"Защо не?! Аз от две години се апелирам за попфолк тембър, който да ме допре. Смятам, че един хубав глас няма значение в какъв род се изявява “, споделя тя.

Камелия признава, че слуша всякаква музика. "Няма реализатор, на който да се удивлявам по този начин, че да се захласна, да се бленувам да стигам такива небеса. Има реализатори, които ме допират и те са от разнообразни стилове музика “, безапелационна е певицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР