Поп фолк певицата Джорджия отново прикова вниманието в социалните мрежи,

...
Поп фолк певицата Джорджия отново прикова вниманието в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Джорджия пусна скандално ВИДЕО

Поп фолк певицата Джорджия още веднъж прикова вниманието в обществените мрежи, а видеото, което пусна преди броени часове, е повече от скандално. Атрактивната изпълнителка, която рядко цепи басма на някого и обича да посочва нещата с точните им имена, безусловно провокира сърцетуптене с визията си във видеото към песента "Дяволът в мен ". Както може да се досетите от името - напълно не става дума за следващата сладникава любовна история. Сюжетът е незаконно рисков, а Джорджия извънредно изкусителна.

 undefined

 undefined

Любопитното в тази ситуация е, че в началото песента е била свалена поради рестрикции, в които обаче няма кой знае каква логичност, в случай че в огромна част от настоящите поп фолк видеоклипове скандалните фрагменти са надалеч по-драстични. Полуголите танцьори, кършещи снага към Джорджия пък, можем да забележим и в клип на колежката й Емилия, както и в този на Диона, които обаче нямат наложени сходни рестрикции.

Така или другояче в този момент "Дяволът в мен " е още веднъж на хоризонта - в You Tube канала на Джорджия и този път дава обещание да отвее всичките си критици.

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР