Поп-фолк певицата Андреа отново нажежи социалните мрежи. Чалгаджийката пусна провокативна

...
Поп-фолк певицата Андреа отново нажежи социалните мрежи. Чалгаджийката пусна провокативна
Коментари Харесай

Андреа цитира Уилям Такъри по голо дупе

Поп-фолк певицата Андреа още веднъж нажежи обществените мрежи. Чалгаджийката пусна провокативна фотография, на която е наблегнала на задните си елементи. В момента тя е на отмора в Доминикана. Не излиза наяве кой я съпровожда. Под фотографията Андреа написа: „ Когато ме погледнеш, когато мислиш за мен, аз съм в рая”. Бърза инспекция на Спорт Медиа сподели, че Андреа е употребила откъс на английския публицист Уилям Мейкпийс Такъри, създател на романа „ Панаир на суетата”.

Спорен е въпросът дали в действителност изпълнителката наподобява толкоз съвършено онлайн, имайки поради пристрастеността й към фотошопа.

Преди няколко месеца Андреа и Кубрат Пулев публично оповестиха, че се разделят след близо 12 годишна връзка. Малко по-късно обаче, шефът на „ Пайнер” Митко Димитров, хвърли бомба и показа кадър с Андреа и добави, че фотографията е правена от Кубрат Пулев. Феновете изтълкуваха това, като ново начало за звездната двойка, само че нито един от тях до през днешния ден не удостовери, нито отхвърли да са се събрали.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР