Поп фолк певецът Константин определено обича да поднася импровизирани изненади

...
Поп фолк певецът Константин определено обича да поднася импровизирани изненади
Коментари Харесай

Константин в опасна близост с новата Мисис България

Поп фолк артистът Константин несъмнено обича да сервира спонтанни изненади и никак не се вълнува дали дейностите му наподобяват провокативни или не. Потвърждение за това е една от последните му прояви по време на присъединяване в морската ни столица.

Докато пеел на сцената под бурните овации на препълнения нощен клуб, внезапно му хрумнало да предложения за дует... новата Мисис България " Станислава Андреева, която участвала на купона. Красавицата се качила на сцената и дейностите й по-късно провокирали нечуван възторг!

Пред смаяните погледи на всички присъстващи, Станислава си отпуснала гласа дотолкоз, че изненадала с неподозираните си вокални умения даже и самият Константин. Той толкоз се впечатлил от гласовите данни на хубавицата, че за момент се замислил дали да не продължи цялото си присъединяване в нейната компания на сцената.

Любопитна детайлност за Станислава Андреева е, че с изключение на любовта към модата и дефилирането, тя не е крила в никакъв случай и пристрастеността си към музиката. Тя идва още от детските й години - едва 5-годишна тя пее във вокални групи.

Коцето и Станислава провокираха същинско неспокойствие с осъществяванията си на " Даньова мама " и " Назад, обратно, моме, Калино ", а след техния край сътвориха същинско неподготвено надпяване, от което заведението тотално избухна.

Изпълненията толкоз се харесали на публиката, че хората започнали да мятат рози на сцената, след което и няколко бутилки шампанско се озовали на ВИП сепарето, където седяла Станислава. Красавицата толкоз се въодушевила от дуета си с Константин, че къде на смешка, къде на съществено, се замислила дали да не направи певческа кариера.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР