Поп-фолк певецът Фики и Нели Петкова ще са част от

...
Поп-фолк певецът Фики и Нели Петкова ще са част от
Коментари Харесай

За Деветата на Лудогорец - Фики, Нели и заря

Поп-фолк артистът Фики и Нели Петкова ще са част от изненадите за почитателите на Лудогорец по време на шампионското празненство и честванията на 75-годишния празник на клуба, които ще се проведат незабавно след мача с Левски на " Хювефарма Арена " на 8 юли, оповестиха от клуба.
 Снимка 273210
Футболистите на деветкратния първенец ще върнат почитателите в предишното, като против " сините " ще играят с ретро екипи по сходство на тези, които техните прародители са носили при основаването на клуба през 1945 година

Танцови и певчески осъществявания на деца-таланти от центъра за работа с деца и школа " Надежда " 4019 в Разград допълват програмата на празненството, чиято кулминационна точка ще бъде връчването на златните медали и деветата шампионска купа на Лудогорец.

Феновете още веднъж ще имат страхотната опция да допрян скъпия трофей по време на тура, който футболистите ще създадат пред трибуните на " Хювефарма Арена " незабавно след награждаването.

Грандиозна заря ще озари небето над Разград по време на празненството. Пиротехническият празник за поредна година ще бъде проведен от компания " Огнени хризантеми ".
 Моци желае в Лудогорец голова машина от Румъния
Моци желае в Лудогорец голова машина от Румъния

Алибек бе мечтан от Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР