Поп-фолк певецът Борис Дали е един от собствениците, на 30

...
Поп-фолк певецът Борис Дали е един от собствениците, на 30
Коментари Харесай

Пипнаха лекето, което сряза гумите на Борис Дали!

Поп-фолк артистът Борис Дали е един от притежателите, на 30 коли, които осъмнаха с нарязани гуми в Бобов дол, писа „ Телеграф “.
„ Аз имам камера на блока, само че по какъв начин по закона на Мърфи се е случило, че те работят, само че устройство не е записало причинителя. Идваше ми да изхвърля тв приемника през прозореца “, изясни пред наш екип бобовдолецът. Самият той става обект на похищението, две от гумите на Делибалтов са срязани. Други 60 също нарязани.

„ На мен самият са срязани две гуми. Веднага ги смених, тъй като няма по какъв начин да пътувам. За всички си беше проблем. Вече зная, че има арестуван по случая “, разяснява още Борис Дали. По негови думи за всеки един от пострадалите вредата е огромна. „ На тези времена няма по какъв начин да е. Някои споделят ти имаш скъпа кола не е проблем, само че не е по този начин. За всеки е скъпо – и за тези с евтините коли, и за тези със скъпите. Ако сметнете 60 гуми по 200 лева, можете да прецените какво е направил този глезльо “, изясни поп-фолк изпълнителят, който открихме по време на път към Пловдив.



По данни от пресцентъра на ОДМВР – Кюстендил, чиновници на районно управление (на МВР) – Бобов дол са задържали 35-годишен локален гражданин, за който са открити данни, че е съпричастен към осъщественото закононарушение.

Часове, откакто автомобила на Борис Делибалтов стана обект на посягане, той поправи вредата и запраши с негов другар към Пловдив, където закара производното от него количество ябълки за производството на био сок. „ Аз имам огромна ябълкова градина и от този сезон се заехме с производството на естествен сок от ябълка без консерванти и без добавки. Каквото пусне сок от ябълките, това го запечатване. В Пловдив има такава специфична машина за изстискване на сок, който се води студено пресован. Веднага се запечатва и в действителност е неповторим “, описа пред наш екип артистът.

От години той не скрива пристрастеността си към овощарството. Казва, че към този момент разполага с 5 тона ябълки, а овощната му градина е от към 20 декара. По соковете се запалил, откакто през предходната година нямало къде да съхранява създадената си продукция. „ Просто имам огромно количество ябълки. През годините ги оставях в кашони, давах и на другари, само че след време те ставаха сухи. Така тази година се заехме със соковете. На който съм дал от тях, всеки споделя, че са нереално вкусни. Наистина е нереално, тъй като е същинско. Няма общо с тези натуралните от магазините “, безапелационен е фолк-изпълнителят. За овошките си той споделя, че не употребява химикали при пръскането, за това и продукцията му е екологично чиста.

За соковете си Борис Дали към този момент има подготвена идея – дизайн на кутията, само че към момента се колебае за името. „ Няма да имам огромни количества за комерсиалната мрежа. Вече опаковката е ясно – тя ще бъде от 3 литра с канелка. Само името ни е мъчно, само че с един другар ни се въртят едни странни имена “, изяснява с усмивка Делибалтов.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР