Поп фолк певец е бил зад волана на лекия автомобил,

...
Поп фолк певец е бил зад волана на лекия автомобил,
Коментари Харесай

Поп фолк певец е катастрофиралият в Пловдив

Поп фолк артист е бил зад кормилото на лекия автомобил,

Става въпрос за Наско Терзиев, който е измежду известните имена на музикантите в Пловдив, написа

Той стартира с фолклорна кариера. Впоследствие пее и поп фолк части, като зад гърби си има няколко снимани видеоклипа. 38-годишният реализатор е прочут на необятната публика от присъединяване си в плана „ Стани поп фолк звезда”.

От дребен учи национално пеене при доцент Светла Станилова. След това продължава образованието си в СМУ Широка лъка с профил тракийско пеене.



На 12-годишна възраст прави първия си професионален запис на фолклорна ария за радио Стара Загора, с която печели първа премия.

През зимата на 1998-а стартира да работи в разнообразни заведения на страната, където извършва разнородни жанрове – попфолк, фолклор и балканска музика.

През 2009-а година взе участие в състезанието „ Стани попфолк звезда” и се класира на второ място в конкуренцията. През 2010-а година стартира взаимна работа с известната изпълнителка Ивана и дружно с нея има голям брой концертни изяви из цялата страна. В началото на 2013-а година влиза в редиците на музикална компания Diapason Records.

Припомняме, че повода за тежката злополука стана мократа и хлъзгава настилка.

Заради неприятните метеорологични условия Наско, който е карал лек автомобил "Нисан Терано ", се удря в електрически дирек и е обърнал возилото си по таван. Той не е потърпевш съществено. Инцидентът се е случил на улица "Георги Бенев " в Пловдив.

"Изпреварвах друга кола и при изпреварването изгубих надзор, настилката беше мокра, обърнах се по таван. Дойде кола за спешна помощ. Прегледаха ме, добре съм! ", описа поп фолк артистът наш кореспондент.

Предстои проверяващите да открият по-подробно повода за тежките последствия от удара.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР