Поп-фолк изпълнителят Сашо Роман разказа в интервю за предаването На

...
Поп-фолк изпълнителят Сашо Роман разказа в интервю за предаването На
Коментари Харесай

Сашо Роман разказа за приятелските си отношения с мутрите, а Патрашкова го порица: Недей, опасно е да се говори така!

Поп-фолк изпълнителят Сашо Роман описа в изявление за предаването " На кафе " за другарските си връзки с мутрите от 90-те години, само че това не се понрави на Кристина Патрашкова, която го порица в ефир.

``
реклама

" Бях доста почитан от всички, лека им пръст на Жоро Илиев, на Карамански. Жоро като дойдеше на " Кошарите " споделяше - " айде, братчето ми, ти ми знаеш душата ". " Белите гълъби " доста я почиташе. Бяха ми огромни другари, под тяхното крило бях ", върна се обратно в годините артистът.

Веднага след изявлението обаче титулярната гост-коментаторка в " На кафе " го порица: " Аз желая да кажа нещо: Сашо Роман явно е бил доста много известен в тези години - 90-те. Тогава попфолкът избуя. Бяха доста силните мутренски времена и аз съвсем не познавам нито един представител на този род, който да не приказва със ужасно удивление за тези хора, огромна част от които ги няма. Аз мисля, че това е малко рисково. Защото това е идеализиране на едни хора, които - да, обичаха да сядат на маса, обичаха кахърни песни, даваха доста огромни бакшиши на изпълнителите. Но това не значи, че те бяха читави хора. Той загатна Карамански и в действителност аз познавах Карамански. Той беше доста великодушен към всички реализатори. Той можеше да рецитира, апропо и Лилиев, тъй като е бил библиотекар в пандиза. Но това не го прави по-различен, това не трансформира нещата, които е правил в живота. Така че малко по-внимателно би трябвало с тези " велики " босове ".

Тук оперният артист Юлиян Константинов също се намеси в диалога: " То е естествено за тези артисти, тъй като ги виждат в една друга среда - в заведението, на масата. Работата на едните е била да се веселят, а на другите да пеят ".

" Тези артисти доста добре знаеха какво вършат тези хора, които се веселяха. Тези реализатори във всички изявленията приказват по какъв начин ние не познаваме тези момчета, по какъв начин те били едни необятно скроени с дълбоки души. Това не мога да го приема. Познават бакшишите ", безапелационна бе Патрашкова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР