Поп-фолк изпълнителката Есил Дюран сподели, че се гордее изключително много

...
Поп-фолк изпълнителката Есил Дюран сподели, че се гордее изключително много
Коментари Харесай

Есил Дюран: Много съм горда, че ще пея на София прайд!

Поп-фолк изпълнителката Есил Дюран показа, че се гордее извънредно доста с обстоятелството, че ще пее на " София прайд ".

" Много съм горда, че ще пея на сцената на " София Прайд ". Не просто почитам, аз обичам тези хора " - бяха нейните точни думи в изявление за NOVA.
                             

Изпълнителката показа, че е възпитала сина си, който преди дни навърши пълноправие, да е търпелив и да не дели хората по етнос, цвят на кожата или полова ориентировка. Той ще е на Прайда, дружно с приятелката си. " Изключително щастлива съм, че имам такова дете ", призна Дюран пред NOVA.

Тя се включи и в благотворителната идея, подпомагаща жителите на наводнените карлоски села. " Правенето на положително те извисява. Оправя и твоя личен живот ", счита изпълнителката. Със средства помогнали и доста доброволци. Есил Дюран показа, че я въодушевява по какъв начин макар сложния си живот, българинът оказва помощ и обича да прави положително.

 
                             

Поп-фолк изпълнителката показа свои мемоари от детството. Като дребна тя не всеки път носела бански, когато ходела на море, тъй като в фамилията били три деца. В наши дни тя показа, че има особено връзки към банските костюми и се готви за плажа от зимата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР