Поп фолк изпълнителката Емануела смята да се подложи на ринопластика,

...
Поп фолк изпълнителката Емануела смята да се подложи на ринопластика,
Коментари Харесай

Емануела си прави нос като на Преслава

Поп фолк изпълнителката Емануела счита да се подложи на ринопластика, научи HotArena.

Това показа самата тя в  формалния си профил в обществената платформа Instagram. Според осведомени тя харесала шумно коментираната смяна в колежката й Преслава, чийто краен резултат я предизвикал най-накрая да се осмели да осъществя интервенцията, несъмнено, след карантина. Певицата реши да зарадва меломаните включени в мрежата, като за задачата задейства алтернатива за задаване на въпроси от страна на почитателите.

" Праавила ли си си ринопластика? Ако да- при кой хирург ", пита почитател на Емануела, а тя написа: " Не, но  го премислям ".

Всъщност бъдещата интервенция няма да е във връзка здравословни аргументи, а от чиста суетност. Брюнетката нееднократно е споделяла, че е „ за ” хирургическите намеси, стига да са осъществени при потвърдени експерти в региона и в границите на естественото.

Емануела направи и признание, с което меко казано, шокира музикалната почитател общественост. Профилът й е заключен за разлика от поддържаните страница на редица други български звезди. „ Заключен е зареден психологично болен човек, който тормози мен и моите близки. Когато органите на реда си свършат работа, ще го отключа ”, споделя пайнерката.

Всъщност за издевателството стана ясно през миналата година. Тогава фолк певицата обществено разгласи, че е жертва от четири години като за провинен уточни свои обожател. В началото вниманието му я задушавало,  след това дейностите му стигнали  до крайности - не спирал да й написа персонални известия, както и мнения по въпроси от разнообразни анонимни профили в обществените мрежи. Дори дръзвал да я тормози на участия. Затова тя подава тъжба.  Според последна информация сагата сред тях към момента не е позволена, написа „ Телеграф ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР