Поп-фолк и джаз певицата е доволна от своето представяне в

...
Поп-фолк и джаз певицата е доволна от своето представяне в
Коментари Харесай

Есил Дюран откровено за Глория: Тя е кралицата на поп-фолка

Поп-фолк и джаз певицата е удовлетворена от своето показване в Нощта на дуетите в развлекателното шоу " Като две капки вода ".

" Досега нейният облик не се е падал на нито един от участниците. " – факт, който Есил Дюран акцентира.

Миналата седмица в " Като две капки вода " Есил Дюран извърши емблематичното парче на Глория и Азис " Не сме безгрешни ", с което изправи публиката на крайници. За Нова Телевизия надарената изпълнителка показа страстите си от присъединяване в обичаното шоу за преобразявания и разкри кое я затруднява най-вече в имитациите.



" Бях доста разчувствана поради наличието на Глория в залата. Установихме, че никой в 10-годишната история на „ Капките “ не я е имитирал. А това е Кралицата на попфолка. Това е първата попфолк певица, издигната на фундамент, която продължава да се държи респектиращо и да твори. " – описа тя.

" Не бях сигурна какво тъкмо да откроя в облика й. Какво да извадя на напред във времето. На всичкото от горната страна тя седеше тъкмо против мен, а Азис пееше до мен. Кралят и кралицата на попфолка, а аз – по средата! Беше доста вълнуващо! Глория одобри с необятна усмивка моята реплика. Беше доста великодушна, топла и сърцата, от самото начало танцуваше изправена! " - добави още Есил.

Певицата безсъмнение приема всички компликации в имитациите и се старае да даде най-хубавото от себе си.

" Затрудненията в " Като две капки вода " са ясни, само че аз не съм отишла там, с цел да ми е елементарно. Още в самото начало споделих, че сложните пътища са моите пътища. По-добре се усещам, когато имам да извърша дадена задача. " - изяснява Дюран.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР