Поп-фолк фурията Емилия трогна феновете си със специална публикация в

...
Поп-фолк фурията Емилия трогна феновете си със специална публикация в
Коментари Харесай

Емилия към Башур: Душата ми ще опустее без теб

Поп-фолк фурията Емилия трогна почитателите си със специфична обява в обществените мрежи, видя Монитор. Вчера брачният партньор й Жорж Башур чества рожден ден, като двойката има още един мотив за наздравица – на вчерашната дата се навършва година от сватбата им.

Певицата обществено се изясни в обич на предприемача. Ето какво написа в Инстаграм тя:

"Здравей, Любов! Искам тъкмо в този ден, твоя специфичен ден, нашия специфичен ден, да ти кажа, че безумно доста те обичам. Че ти си моят смисъл, моята тиха, бурна и нежна обич, моята тъга и моята наслада.

Точно ти си индивида, с който желая да прекарам целия си живот и че тъкмо ти си всичко в него. И в случай че в миналото те изгубя в огромния свят, в мен ще остане голяма сива празнина, която никой в никакъв случай не ще може да запълни. Погледът ми ще угасне, сърцето ми ще се скове, душата ми ще опустее без теб.

Красотата в живота ми ще бъде безразлична и единствено Ти, единсвено Ти, Любов моя, ще имаш значение. Обичам те толкоз доста! Виждам в очите ти оня ярък искра и че все пак не си изгубил усмивката си! Ти си най-прекрасния човек, най-прекрасната и същинска и нежна обич, с която бог ме срещна. Честит рожден ден, Любов моя! ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР