Поп-фолк фурията Андреа заяви, че именно тя е приключила връзката

...
Поп-фолк фурията Андреа заяви, че именно тя е приключила връзката
Коментари Харесай

Андреа най-после призна кой е сложил край на връзката й с Кубрат Пулев

 Поп-фолк фурията Андреа съобщи, че точно тя е завършила връзката с най-хубавия ни боксьор Кубрат Пулев. Певицата дава отговор на въпроси на почитатели в обществените мрежи, а един от тях се интересуваше едностранно ли е било решението за раздялата й с Кобрата. " Това беше мое решение “, отсече русата изкусителка. Припомняме, че неотдавна в изявление за " Монитор “ Пулев съобщи, че не таи неприятни усеща към някогашната си половинка.

" Скарахме се доста извънредно няколко пъти, разделихме се няколко пъти. Тя е необикновен човек, неповторим, говорихме си доста по въпроса, само че в последна сметка, когато няма съгласие и една връзка дълго време не върви към развиване и за двете страни е редно да се откри път да тръгнат нещата по напълно друг метод. “, описа ни той.

Междувременно Андреа издаде, че не се усеща щастлива, само че не е и нещастна. Тя е подготвена с 10 нови части, само че чака комфортен миг за разпространяването им. В момента изпълнителката е в Румъния, където има участия, само че с изключение на с музика, възнамерява да се занимава и с изобразяване и дава обещание изненада в тази посока.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР