Поп фолк дивата Лия се завръща на музикалната сцена за

...
Поп фолк дивата Лия се завръща на музикалната сцена за
Коментари Харесай

Лия се завърна с гръм и трясък

Поп фолк дивата Лия се завръща на музикалната сцена за изненада на феновете си. Гранд дамата на родния поп фолк, както постоянно дефинират изпълнителката, изненада доста с решението си, написа show.blitz.bg.

50-годишната звезда даже е подготвена с нови 12 части и несъмнено има желание да направи стъпването си назад на сцената в действителност запаметяващо се.

Вече е реалност и най-новият ѝ план " Плащам си ", чието видео е снимано пред Народния спектакъл в столицата.

" Много се веселя да ви оповестя, че с екипа ми създадохме място, където ще можете да слушате моята музика – You Tube канал на име Lia Bulgaria. Качили сме някои от емблематичните ми песни през годините. Предстои да качваме и напълно нови песни и клипове, като първата премиера ще е още в понеделник ", споделя Лия във фейсбук профила си.

Новата ѝ ария е балада и е по музика и аранжимент на Теодор Ташев, и текст на Мариета Ангелова. В идващите месеци певицата ще промотира още единадесет части. Всяко едно ще носи разнообразни послания.

" Плащам си за живота, който избрах. Плащам си за всичко, в което съумях. Плащам си за пропуснатите неща. Плащам си с мънички късчета душа ", гласи част от припева на песента.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР