Поп-фолк дивата Десислава даде първото си интервю, след раждането на

...
Поп-фолк дивата Десислава даде първото си интервю, след раждането на
Коментари Харесай

Десислава: Бях в следродилна депресия

Поп-фолк дивата Десислава даде първото си изявление, след раждането на втория си наследник Борис. Оказа се, че певицата е странила от медийното пространство, тъй като е била в следродилна меланхолия.

Това призна самата тя пред Планета тв.

”След като родих Борис, имах известно време следродилна меланхолия, която сякаш трябваше да отмине по-бързо, само че не ме пусна толкоз бързо. Чак в този момент от един-два месеца идва интервалът, в който като че ли възкръсвам за ново начало. Преди майчинското възприятие някак си потискаше актьора в мен.
Но в този момент към този момент назрява момента да трансформира това. Въпреки че не съм серпантина да вървя по участия, само че не бях на 100 % в кондиция. От известно време желая и за някакви диети, тъй като много се борих с килограмите и те ме надвиваха постоянно и не успявах да намеря тази воля. Напоследък открих сили да стартира да върша някакви неща за себе си”, показа изпълнителката на „ Много съм добра “.

Десислава сподели още, че постоянно е отсъствала през детството на първородната си рожба Майки и не желае да позволява това с Борис.

„ Когато оповестих на Майки, че съм бременна и че ще има братче, той доста се зарадва в първия миг и в идващия се разплака и ми сподели:

"Мамо, уповавам се на него да не му липсваш по този начин, както на мен си ми липсвала. Аз се разплаках дружно с него. “, изповяда се тя.

Междувременно чаровното миньонче работи по два нови плана, единият от които напълно скоро ще види бял свят.

Източник: Monitor

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР