Поп-фолк дивата Андреа е толкова пристрастена към компютърната програма за

...
Поп-фолк дивата Андреа е толкова пристрастена към компютърната програма за
Коментари Харесай

Андреа плаща на специалист за перфектни кадри

 Поп-фолк дивата Андреа е толкоз пристрастена към компютърната стратегия за обработка на снимките фотошоп, че към този момент въобще не може да си показа да разгласява своя фотография, която не е предходна през нея.

Заради прекомерно заиграване с програмата обаче, изпълнителката нееднократно е ставала обект на откровени насмешки и бъзици, тъй като наподобява все по-слаба и съвършена на фрагментите, а в реалност няма нищо общо със съвършенството.

Дори може да се каже, че изключително в последните години Андреа е по-популярна със фотосите си, в сравнение с с песните, тъй като за разлика от второто - фрагментите се задържат дълго в публичното полезрение.

Оказа се, че поп фолк дивата се доверява от много време на компютърен експерт, който задоволява всяка една нейна волност. И за труда си, несъмнено, е обилно заплатен.

За обработка на един кадър, Андреа заплаща сред 50 и 100 лв. и била извънредно точна и правилна за това. Всеки месец изкусителната русокоска брояла на ръка сред 400 и 700 лева според от бройката обработени фрагменти, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР