Поп дивата Симона Загорова, която стана любимка на цяла България

...
Поп дивата Симона Загорова, която стана любимка на цяла България
Коментари Харесай

Като всяка новоизлюпена музикална звезда! Симона Загорова иска да бъде и актриса

Поп дивата Симона Загорова , която стана фаворитка на цяла България с присъединяване си в риалити формата „ Гласът на България “ преди година, разкри, че обича да си почива, готвейки, разбра HotArena .

Пред „ Телеграф “ чарновницата показа и в какво я бива най-вече: „ Обожавам да сготвям. Това ме разтоварва. Обичам да върша ястия от тесто, което си върша сама, всички обичайни български манджи, които знам от бабите ми, и в последно време доста се унасям по суши “, хвали се Симона. Изпуска парата с пътувания, кино и фитнес тренировки.

За майка си Глория младата певица споделя единствено суперлативи: „ Майка ми е невероятна жена, грижовна майка и извънреден експерт. Вкъщи постоянно е имало ред. Имах вечерен час до 18-годишна възраст, той беше 22,30 ч. Когато не съблюдавах реда, не е имало скандал или упреци, а ме е наказвала с безмълвие от нейна страна, което ме е карало да се усещам отговорна и да осъзная грешката си “, добавя още порасналата през днешния ден изпълнителка.

Макар музиката постоянно да е била нейната първа обич, Симона не крие благосклонностите си и към актьорското майсторство. „ Да се опитвам като актриса е моя доста огромна фантазия. Надявам се да имам такава опция “.

Една от огромните стъпки на Загорова в кариерното развиване е спечелването на 1-ва премия на фестивала „ Бургас и морето “ това лято.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР