Поп дивата Мария Илиева почти показа лицето на дъщеря си

...
Поп дивата Мария Илиева почти показа лицето на дъщеря си
Коментари Харесай

Мария Илиева показа малката София, одрала ѝ е кожата

Поп дивата Мария Илиева съвсем сподели лицето на щерка си София, която се роди преди тъкмо 40 дни. Звездата качи на story в Instagram фотография на новородената си дъщеричка, която повърхностно сама е прикрила лицето си с ръчичка, само че пък се вижда добре, че дребната е одрала кожата на именитата си майка.

Виж още: Във форма и през лятото - Златка Райкова вае тяло във фитнеса, проговори за същинската любов 

Певицата към този момент е предходна по този път и не отдава толкоз огромно значение на сложните първи дни след раждането, които са свързани с недоспиването, а се радва на всеки миг с щерка си. Баткото Александър също много оказва помощ, а  Мария Илиева показа в изявление, че среща огромна поддръжка в негово лице и се интересува доста от сестричката си София.

Виж още: Тенът изсветлява, спомените - не: Морското лято на звездата от TopQueen Габи

Припомняме ви, че на 24 юни певицата стана майка за повторно, когато на бял свят се появи дребната София. На този стадий Мария не е коментирала кой е бащата, само че много издания пишат, че става въпрос за Александър Междуречки. След изписването от болничното заведение певицата и дребната София бяха посрещнати вкъщи с ефектна торта в бяло и розово, както и с фигурки от захар, които показват датата на раждането на бебето, часа, тежестта и растежа. 

Виж още: Трансджендър гражданска война в киното! Тези звезди трансформират разпоредбите на играта

Изображение: https://www.instagram.com/maria_ilieva_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР