Поп дивата Кристина Агилера определено знае как да привлече вниманието

...
Поп дивата Кристина Агилера определено знае как да привлече вниманието
Коментари Харесай

Среднощните мокри забавления на поп дивата Кристина Агилера

Поп дивата Кристина Агилера несъмнено знае по какъв начин да притегли вниманието на феновете си. 39-годишната носителка на шест награди „ Грами “ качи свои фотоси, на които разкрива по какъв начин се забавлява вечер в огромното си имение в Лос Анджелис.

По време на изолацията изпълнителката на Fighter се е отдала на плуване в огромния си басейн в задния двор. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@xtina) on May 16, 2020 at 7:06pm PDT

Певицата е заложила на черен бански и доста лек грим, като акцент е розовото червило, което наподобява прелестно на устните на Агилера.
               

A post shared by (@xtina) on May 16, 2020 at 7:04pm PDT

По време на изолацията Агилера показа и някои персонални моменти с милионите си почитатели в Инстаграм.

Тя качи видео, на което пее дребна част от една от най-любимите ѝ песни на огромната Нина Симон – класиката " Feeling good ". Краткото видео е още веднъж снимано в двора на Xtina, както е още известна певицата.
               

A post shared by (@xtina) on May 6, 2020 at 3:51pm PDT

Междувременно годината се обрисуваше да бъде много сполучлива за певицата. В началото на 2020 стана ясно, че тя взе участие с цели две песни към саундтрака на новия игрален филм „ Мулан “.

Едната ария е нова версия на същата с това заглавие, която Агилера показа през далечната 1998 година, само че за анимационната версия на „ Мулан “, а другата е изцяло нова. Тя се споделя " Loyal Brave True " и има снимано видео, което излизане се бави поради вируса. Премиерата на кино лентата също бе отсрочена за по-късно тази година.
               

A post shared by (@xtina) on Mar 11, 2020 at 10:07am PDT

Само преди дни пък Адам Ламбърт, който се изявява като вокал на именитата английска група " Куин ", е трябвало да тръгне на турне през лятото с Кристина, само че проектите им са били осуетени от пандемията.

Той доста пъти е казвал, че е огромен почитател на певицата. Ламбърт споделя, че с Агилера са възнамерявали да провеждат огромна концертна обиколка в Съединени американски щати, само че въвеждането на ограничаващите ограничения ги е сложило в режим на изчакване.
               

A post shared by (@xtina) on Oct 7, 2018 at 3:34pm PDT

Певицата въпреки всичко има планувани концерти за края на тази година в Лас Вегас, които за момента не са отсрочени, само че следва да се разбере дали в последна сметка ще се проведат. Тя се завърна на огромната сцена през 2018 година, с турне в Съединени американски щати, а през предходната година направи огромна концертна обиколка на Европа.

Тя за последно беше на международно турне през 2007 година, когато стана и майка за първи път. Тя показа, че е желала да отдели време на децата си (тя има и щерка, която роди през 2014 година от сегашната си половинка Мат Рътлър) и да изживее скъпи моменти, когато са най-малки и имат потребност от майка си. Сега обаче, макар вируса, наподобява Агилера желае да работи повече от всеки път.
               

A post shared by (@xtina) on Jan 13, 2020 at 1:28pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР