Поотделно двамата са повече от успешни, а заедно създават империя

...
Поотделно двамата са повече от успешни, а заедно създават империя
Коментари Харесай

Неподозираните факти за най-могъщата двойка в шоубизнеса Бионсе и Джей Зи

Поотделно двамата са повече от сполучливи, а дружно основават империя – няма спор, че Бионсе и Джей Зи са най-влиятелната двойка в международния шоубизнес.

Освен текстописци, реализатори и притежатели на лични марки, съпрузите са и съществени мотори на музикалната платформа Tidal, която е неотдавна и в България с помощта на VIVACOM.

 Бионсе и Джей Зи Getty

Отношенията сред Бионсе и Джей Зи стартират преди цели 20 години, когато записват дуета “03 Bonnie & Clyde “, а по-късно и емблематичния си шлагер “Crazy In Love”. Двойката се дами през 2008 година и има общо три деца – 7-годишната Блу Айви и близнаците Сър и Руми, които се родиха през 2017 година

През годините възприятията сред двамата се трансформират и в още по-успешна инвестиция на музикалната сцена. Двойката прави две общи турнета – “On The Run” от 2014, последван от “On The Run II” през 2018 година

 Бионсе и Джей Зи Getty

Макар в медийното пространство Бионсе да е по-възхваляваната от двамата , не можем да отречем, че Джей Зи не е по-малко сполучлив от нея . Той е освен реализатор и продуцент, само че и бизнесмен, измежду чийто бизнес инициативи са нюйоркският клуб 40/40, стилната марка Rocawear и музикалната платформа Tidal, която предлага на потребителите си повече от 25 милиона песни и 75 хиляди видеоклипа с високо качество.

Но с изключение на формалните обстоятелства за живота на Бионсе и Джей Зи, техните връзки изобилстват от любопитни детайлности – някои ще ви изумят, а други ще ви накарат да почувствате двойката по-близка.

Вижте неподозираните обстоятелства за звездната двойка тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР