Понякога, за да постигнете успех и да се доближите до

...
Понякога, за да постигнете успех и да се доближите до
Коментари Харесай

Няколко неща, от които да се откажете, ако искате да сте успешни

Понякога, с цел да постигнете триумф и да се доближите до индивида, който желаете да бъдете не е нужно да добавяте повече неща, а да се откажете от някои, написа CNBC.

Въпреки че определението за триумф е друго за всеки, има избрани неща, които в случай че прибавите или махнете от живота си биха могли да ви създадат по-продуктивни и сполучливи.

От част от тях може да се откажете още през днешния ден, до момента в който при други това може да отнеме малко повече време.

1. Откажете се от нездравословния метод на живот

" Грижете се за тялото си. Това е единственото място, на което можете да живеете " - Джим Рон

Ако желаете да постигнете нещо в живота всичко стартира отсам. Трябва да се грижите за здравето си и има единствено две неща, които да имате поради: здравословното хранене и физическата интензивност.

Това са дребни стъпки, само че ще си благодарите всеки ден.

2. Откажете се от краткосрочното мислене

" Живеете единствено един път, само че в случай че го вършиме вярно, един път е задоволително " - Мей Уест

Успешните хора си слагат дълготрайни цели и знаят, че те ще са просто резултат от краткосрочните привички, които би трябвало да извършват регулярно. Те би трябвало да станат част от вас. Има разлика в това да тренираш за лятото и да тренираш, тъй като подобен е методът ти на живот.

3. Недейте да играете на дребно

Ако в никакъв случай не пробвате нови благоприятни условия или не позволявате на фантазиите си да станат действителност, в никакъв случай няма и да разгърнете същинския си капацитет. И светът в никакъв случай няма да се възползва от това, с което бихте могли да допринесете. Затова дайте публичност на концепциите си, не се опасявайте от неуспеха и от това да съумеете.

4. Спрете да си намирате извинения

" Не става въпрос за картите, които ви раздават, а за метода, по който ще ги изиграете " - Ранди Пош

Вземете живота си под надзор, тъй като никой различен няма да го направи.

Успешните хора знаят, че те са виновни за живота си и това какво се случва в него. Осъзнавайки, че сте виновни за това, което се случва по-нататък в живота ви, е по едно и също време плашещо и вълнуващо. Но това е единственият метод да постигнете триумф, тъй като извиненията единствено биха ни лимитирали и пречили да се развиваме персонално и професионално.

5. Откажете се стереотипното мислене

" Бъдещето принадлежи на тези, които имат доста умения и знаят по какъв начин да ги комбинират по креативен способи " - Робърт Грийн

Не би трябвало да вярвате на това, че персоналните ви гении и качества са закрепени и триумфът е основан напълно на тях. Както и другите области от живота, те би трябвало да се упражняват. Успешните хора влагат всекидневно голямо количество време, с цел да развиват метода си на мислене, да натрупат нови познания и да трансформират усещанията си, тъй че да извличат оптимални изгоди.

6. Зарежете перфекционизма

Нищо в никакъв случай няма да бъде съвършено без значение какъв брой опитваме. Страхът от неуспеха постоянно ни пречи да предприемем дейности и в очакване на това всичко да е идеално, постоянно се губят доста благоприятни условия.

7. Спрете да вършите няколко неща по едно и също време

" Никога няма да стигнеш до края на пътя си, в случай че спираш да хвърляш камъни по всяко куче, лаещо по пътя " - Уинстън Чърчил

Често сполучливите хора избират едно нещо и се концентрират в него без значение дали е бизнес концепция, диалог или подготовка.

Наличието на цялостно наличие и ангажираност с една задача е от огромно значение.

8. Откажете се от потребността да контролирате всичко

" Някои неща зависят от нас, а други - не. " - Епиктет

Важно е да разграничавате двете. Не мислете за нещата, които не можете да контролирате и се фокусирайте върху тези, които можете и знайте, че от време на време само имате надзор върху вашето усещане.

9. Отказвайте нещата, които ви отдалечават от задачите

" Който реализира малко, би трябвало да пожертва малко. Който желае да реализира доста, би трябвало и да пожертва доста. А този, който се цели във върха, би трябвало да е подготвен да жертва съвсем всичко " - Джеймс Алън

Успешните хора знаят по кое време би трябвало да кажат " Не! " и по кое време да отхвърлят избрани задания, действия и претенции от техни другари, родственици и сътрудници.

Винаги ще се появяват хора с оферти и молби за помощ, само че в случай че се съгласявате на всички, рискувате да се отдалечите от личните си проекти.

10. Не бъдете подвластни от обществените медии и малкия екран

" Проблемът е, че мислите, че имате време. " - Джак Корнфийлд

Импулсивното сърфиране в интернет и гледането на телевизия са част от модерните болесттите на днешното общество. Човек не би трябвало да се оставя да бъде подвластен от тях и с изключение на, в случай че не са свързани с работата, потреблението им би трябвало да се ограничи, а времето ориентирано към неща, които същински обогатяват живота.
 Най-богатата жена в света, спечелила положението си сама, споделя 3 съвета за триумф
Най-богатата жена в света, спечелила положението си сама, споделя 3 съвета за триумф

Тя е почнала бизнеса си от своя апартамент, а през днешния ден е шеф на 82 000 души
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР