Понякога връзката не протича така, както ви се иска. Започвате

...
Понякога връзката не протича така, както ви се иска. Започвате
Коментари Харесай

Партньорът ви губи интерес? Променете го сега

Понякога връзката не протича по този начин, както ви се желае. Започвате да чувствате, че сътрудникът ви се отдалечава и като че ли губи интерес към вас. Това ви тормози и предизвиква напрежение, което мъчно може да скриете. В резултат се получават кавги и разногласия с обичания, които водят и до по-сериозни дупки в връзките.

Въпреки че множеството хора търсят незабавно виновността в себе си, повода за мълчанието на колегата ви може да е радикално друга. Възможно е работата да го/я натоварва повече от нужното и това да изтощава индивида до вас физически и душевен.

Ако желаете да подобрите връзката си и тя да се върне към щастливите моменти от предишното, то има някои неща, с които да помогнете на този развой.

Погрижете се за себе си

Едно от най-важните неща е да обърнете повече внимание на себе си. Много хора считат, че с възрастта тялото и външността им се трансформира фрапантно и това отблъсква колегата им. Затова, хубаво е да отделите ден единствено за вас, в който да се отдадете на обичаните ви козметични процедури и даже може да промените и прическата си.



Промяната в отношението ще бъде мигновена и това ще ви даде и мотив за диалог. Човекът до вас ще забележи нещо ново у вас и ще желае да узнае повода зад това решение.

Спомен за предишното

Ако пък не сте почитатели на измененията, покажете на колегата си какво тъкмо е харесал във вас на първите срещи. Може да не бъде нещо във външния тип, а някое деяние или жест, който му/ѝ се е сторил сантиментален и това е наклонило везните във ваша изгода.



Един прекрасен спомен за предишното в никакъв случай не е непотребен, а когато става въпрос за романтика, нещата постоянно се получават. Сближаването ще пристигна съвсем незабавно и ще забравите за всевъзможни проблеми.

Поговорете с него/нея

Комуникацията. Много значим фактор за една връзка. Забравете за писането на известия и чатовете по обществените мрежи. Дори да се намирате надалеч един от различен, намерете време да се чуете по телефона и да поддържате връзка по този метод. Така ще усетите по-силно страстта, която се крие зад думите на обичания и ще ви сближи още повече с него.



Разбира се, общуването очи в очи е най-хубавият метод за изглаждане на проблемите. Когато имате някакъв спор, хубаво е да изслушате и другата страна, тъй като мненията ви не всеки път са идентични.

Погледнете казуса през очите на другия и чак тогава правете крайни изводи. Отношението ви към кавгата и неизслушването на колегата ви, може да попречи на връзката ви и да го/я накара да се затвори в себе си.

Понякога повода не сте вие

Все отново, не забравяйте и че всеки си има персонален живот. Когато не сте дружно, индивидът до вас има проблеми, свързани с работа или от някакъв различен аспект. Не прибързвайте да обвинявате себе си и вследствие на това да се разсърдите и вие.

Ако видите, че нещо не е наред, когато той/тя се върне от работа, подходете с схващане и попитайте умерено какъв тъкмо е казусът.



Така ще покажете поддръжка и предпочитание да разберете какво тъкмо се случва в душата на индивида до вас.

Със сигурност ще бъде високо оценено от негова/нейна страна и ще го/я предразположи да ви каже всичко, което го тревожи. А по този начин ще се сближите още повече и ще помогнете на връзката да продължи към един по-щастлив стадий.

Източник: tialoto.bg, Снимки: iStock
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР