Понякога в живота срещате и се радвате на хора, чиято

...
Понякога в живота срещате и се радвате на хора, чиято
Коментари Харесай

5 начина да разпознаете лицемерите в обкръжението си

Понякога в живота срещате и се радвате на хора, чиято добродетел е подправена. Те ви омайват, а вие, поддавайки се на чара им, ги дарявате с най-хубавото у себе си. Уви, попаднали сте на лицмер.

Лицемерието е извънредно качество, което ви кара да се съмнявате и да се измъчвате.

Обикновено лицемерите тактично прикриват неприятните си действия и да трансферират виновността върху другите. Те са родени измамници, предатели и лъжци. Така се държат и в естествената си среда.

И по този начин, по какъв начин да се научим да разпознаваме такива характери измежду хората към нас, с цел да не попадаме в клопката на тяхната машинация?

Действията им приказват повече от думите им

Това е сигнален сигнал, на който първо би трябвало да обърнете внимание. Лицемерите умеят чудесно да очароват и съблазняват с речите си. Но думите им съвсем в никакъв случай не са подкрепени с дейности.

Те са от хората, които дават гръмки обещания, само че в никакъв случай не ги извършват. Същевременно постоянно знаят по какъв начин да се оправдаят.

Изпитват възприятие на предимство по отношение на останалите

Ще се опитат да потвърдят, че са най-смирените и скромни хора на Земята. Но в случай че се вгледате по-внимателно във взаимоотношенията им с близките, ще разберете, че те просто не могат да се слагат на едно равнище с тях.

Вярват, че имат право да се държат както си желаят, като в същото време лишават хората от свободата на избор. Лицемерите биха желали другите да работят единствено в личната си координатна система.

Винаги упрекват всички останали, в никакъв случай себе си

Без значение какво се случва, даже светът да се преобърне, те в никакъв случай няма да признаят грешките си. Дори да ги хванете в невярност, те незабавно ще ви обвинят в еснафщина и ще ви припомнят за всички ваши минали неточности, с цел да понижат виновността си посредством сходно съпоставяне.

Благодарение на това те съумяват да се измъкнат от всяка обстановка и в същото време накърняват самочувствието ви.

Те са плебеи на личното си его

Лицемерите ценят егото си повече от всичко останало, то въздейства на всичките им мисли и държание. Егоцентричната им природа прави живота на всички към тях същински призрачен сън.

В края на краищата просто ви омръзва да поддържате връзка с човек, който има двойно лице. Уморявате се от обстоятелството, че той даже не ви дава право да изтъкнете лъжите му. Защото колкото и пъти да го хванете в невярност, той отново ще ви упреква за всичко.

Обичат да се вършат на жертви

Всеки път, когато са упрекнати в нещо, те стартират да се вършат на жертви и да търсят страдание от близките. Те ви карат да плачете поради техните мелодраматични истории, без да показват даже капка признателност за вашата поддръжка.

В края на краищата лицемерите  злоупотребяват с добротата ви по всевъзможен вероятен метод. Ако не желаете да се потопите в бездната на негативизма, подозренията и неувереността в себе си, избягвайте общуването с сходни хора

Източник: cluber.com.ua

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР