Понякога треньорите казват нещата на висок тон на почивката. Жалко,

...
Понякога треньорите казват нещата на висок тон на почивката. Жалко,
Коментари Харесай

Хубчев призна за висок тон на почивката. Ивелин: Не сме постигнали нещо грандиозно

Понякога треньорите споделят нещата на висок звук на почивката. Жалко, в случай че сме изглеждали уплашени първоначално, имаше огромна отговорност върху всички и това понатежа. През второто полувреме съм удовлетворен даже в случай че единствено за резултата приказваме.

Това бяха първите думи на селекционера на България Петър Хубчев след обрата до 2:1. Така той призна, че по време на паузата е повишил звук на избраниците си. Прев първата част гостите поведоха с 1:0 на стадион “Васил Левски ”.

“Ние можем да загубим от всеки. Нямаме мотив да подценяваме който и да било съперник. Този шампионат за нас е доста потребен. Шест мача на такова равнище са добре пристигнали. Няма другарска среща, която да размени сходни дуели. Възможността за класиране на европейско състезание също е мотивираща, само че то ще е комплицирано. Разбирам мнението на по-силните футболни народи за този шампионат. Мисля, че от дълго време съм в тази специалност и два-три мача няма да ме вдигнат в облаците. Победите ще върнат същинските почитатели на стадиона. Усещаме поддръжката им ”, сподели още Хубчев.

Казахме си някои приказки в съблекалнята. Оставаме крепко стъпили на земята, защото не сме постигнали нещо грандиозно. Продължаваме да упражняваме. Имаме тежък мач в Норвегия и желая да излезем по този начин, както играхме против Кипър през второто полувреме. Не мога да предсказвам след какъв брой време ще си върнат доверието хората към нас. За нас е значима поддръжката им. През второто полувреме трибуните се оживиха и почитателите помогнаха да се вдигнем. Приятно е, когато има деца, цели фамилии на стадиона. Нека повече хора го вършат.

Това пък показа капитанът на националния тим по футбол Ивелин Попов след сложния триумф над Кипър. В идващия дувбой с Норвегия той ще се изравни с Димитър Бербатов по мачове за България - по 78.

“Надявам се най-искрено да надграждаме играта си и да се подобряваме. Знаем какво можем, а тимът не зависи от един човек, което е добре. Колективът побеждава. За мен бе доста прелестно, когато при промяната публиката ме приветства. Не ми е значимо да съм голмайстор, а България да побеждава ”, сподели още футболистът на съветския гранд “Спартак ” (М). /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР