Понякога те се дължат на дехидратация или неправилно хранене. В

...
Понякога те се дължат на дехидратация или неправилно хранене. В
Коментари Харесай

Всички Страдаме От Неприятните Крампи! Ето Как Да Се Отървем От Тях Веднъж Завинаги!

Понякога те се дължат на дехидратация или погрешно хранене. В някои случаи, мускулните конвулсии е допустимо да ни насочват към по-тежко здравословно положение, като бъбречна зараза.

Ако заради дехидратация, с цел да се предотврати това би трябвало да се пие топла вода. Според специалисти, пиенето на топла вода е потребно, защото температурата е сходна на тази на кръвта и абсорбцията в обезводнени мускули е доста по-бърза спрямо пиенето на студена вода.

Електролитните добавки също са отлично решение за хора, които постоянно имат мускулни крампи. Те са доста потребни, тъй като предизвикват електролитния баланс и хидратацията и това ще спре спазмите незабавно.

Как да се предпазим от крампи на краката

Най-важният минерал за вярното действие и за предварителна защита против спазмите е магнезий. Препоръчителната доза дневно е 250-300 грама. За повече магнезий, по натурален път, можете да консумирате повече ядки, спанак, риба, киноа, тиквени семки, черен шоколад, леща. Освен магнезий на вас също ви би трябвало калий, защото той също ще предотврати спазмите. С цел да се контролира равнището на течността в тялото би трябвало да се вземе композиция от калий и натрий. Ето за какво, крампите на краката, които се дължат на дехидратация нормално са породени от калиев недостиг.

След като се всмуква в храносмилателната система, калият насочва флуидите до засегнатата област. Става ясно, че би трябвало да се употребяват храни, които са богати на калий, когато изпитвате разбиране на крайници. Такива са да вземем за пример белият фасул, спанак, сушени кайсии, авокадо.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР