Понякога, свикнали с постепенното навлизане на модерната технология във всеки

...
Понякога, свикнали с постепенното навлизане на модерната технология във всеки
Коментари Харесай

Защо да си вземеш телевизор с Android: ето няколко причини

Понякога, привикнали с последователното нахлуване на модерната технология във всеки аспект от нашия живот, не си даваме сметка какъв брой доста тя е еволюирала в последните години. Това, което е изглеждало съвсем като научна фантастика преди 10-20 години, през днешния ден към този момент е част от нашето всекидневие. Искате ли образец?

Смарт тв приемниците станаха неразделна част от офертите на всеки магазин за електроника и електроуреди, без значение дали е онлайн или офлайн. Намират се модели налични за съвсем всеки, който търси друго преживяване от своя тв приемник. Ако и ти търсиш тв приемник с операционна система, който да задоволява потребностите ти в средносрочен или дълготраен проект, тогава отговорът и най-хубав избор е точно тв приемник с Android.

Защо? Поради доста аргументи, само че да изброим тук, може би, най-важните от тях.

1. Получаваш достъп до хиляди приложения
За разлика от другите операционния системи за смарт тв приемници, тези с Android от дълго време разполагат с голяма база създадени приложения. Много от тези приложения са ви от дълго време познати от мобилния телефон или таблета. Техните основателите не би трябвало да вършат доста, а единствено да приспособяват към този момент съществуващите приложения за по-големите екрани на тв приемниците

Освен това, заради своята известност, един тв приемник с Android ще получава доста по-често актуализации за конфигурираните на него приложения. Така че тогава, когато не гледаш филми в Netflix или HBO Go с обичаните си хора, можеш да минеш идващото равнище на Angry Birds или да си поиграеш с някоя друга игра.

2. 100% съвместими с мобилни телефони и таблети с Android
Изглежда разумно и е изцяло обикновено да потърсиш колкото се може по-добра съгласуемост сред мобилния ти телефон/таблет, от една страна, и Android тв приемника си, от друга. Ако към този момент имаш смарт телефон с Android (а възможностите за това са извънредно големи), тогава Android TV ще пристигна като естественото допълнение към него. Освен класическото шерване на видеа, ще можеш да разгледаш с лекост съхранените ти в Гугъл Photos фотоси или да напълно да проектираш това, което виждаш на екрана на телефона си на тв приемника. Много комфортно е за тези, които избират игрите със надпревари с коли на по-голям екран. Можеш също по този начин и да разглеждаш Фейсбук профила си през тв приемника или да гледаш live videos. Възможностите са неограничени.

3. Чести актуализации на операционната система
Всяко година новите тв приемници биват представяни на публиката, по предписание, в границите на Consumers Electronics Show в Лас Вегас. Всеки производител на тв приемници показва новите си технологии, забравяйки обаче милионите си клиенти, които са избрали тв приемник преди единствено една година. Това няма да ти се случи, в случай че имаш тв приемник с Android. Разполагайки с подобен имаш огромни шансове да получаваш актуализации на операционната му система, което ще ти даде най-новите функционалности, само че и ще усъвършенства ограниченията за сигурност.

4. Гласов помощник Гугъл
Феновете на технологията се вглеждат с отворени очи към гласовите асистенти. Гугъл стартира серия от артикули, предопределени да доведат гласовия помощник до дома на всеки един от нас. Ако си се решил да си купиш Android тв приемник, тогава няма да имаш потребност от никакво в допълнение устройство, с цел да може Гугъл Assistant да бъде на разстояние от единствено един бутон на отдалеченото. Гугъл Assistant може да прави доста неща: може да ти покаже информация за предаванията или филмите, които следиш, може да ти покаже прогнозата за времето или да ти каже какъв брой време ще пътуваш на следващия ден до офиса. Не на последно място, с Гугъл Assistant всеки Android тв приемник ще стане централен детайл в твоя интелигентен дом. Така можеш да контролираш температурата и светлините у дома, както и да направляваш всички останали съвместими с Гугъл Assistant смарт аксесоари.

Всички смарт тв приемници на пазара имат сходни функционалности: да възпроизвеждат наличие от интернет, да демонстрират фотоси и видео клипчета от твоя телефон и да конфигурират приложения. Важното в тази ситуация е да можеш да правиш това още дълги години, а Android тв приемник наподобява като най-хубавия избор. От друга страна, фактът че можеш да свържеш всеки телефон и таблет към тв приемника си съставлява различен огромен плюс. Да не приказваме за към този момент добре познатата ти операционна система, която съвсем сигурно използваш на смарт телефона или таблета си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР